La Maison du Bez.

Och nu har jag och Jakob precis fått veta att vi båda fått jobb på La Maison du Bez i vinter, är så jäkla glad att Jakob också sökte, allt annat känns just nu som en omöjligeht och delat äventyr är dubbelt äventyr<3 Så i början av december åker jag dit för att vara au pair åt Maia, hotelägarnes 5-åriga dotter. Känns sjukt läskigt då jag var inställd på att jobba inom hotelservicen, men jag tror att dethär blir minst lika bra. Och det varkar som vi får bo på hotelet, äta hotelfrukost och galet god middag. Kan inte bli bättre. Stannar tills slutet av April. Kom också tillslut in på en distanskurs i franska från Dalarnas univeritet så nu ska här övas franska, och förhoppningsvis vikarieras litet om de vill ha mig.
Lovade mig själv att jag skulle köpa ordentliga vinterkängor (som inet är för stroa, j*vla Dr.Martens som inte har stl. 40!). Så nu är dessa påväg hem till mig:
Och så har min mobil gett upp för sist gången, så snart har jag förhoppningsvis denna skönhet i mn hand, med några finfina mobilskal:

Archelon.

Tiden går fort när man har roligt, typ när men har en finfin svensk sommar och sedan reser till grekland i 2 månader. Mitt lilla Archelon-äventyr var verligen det bösta jag gjort så himla många fina människor och fina upplevelser. Blandade hårt arbete med sköldpaddorna på stranden i arla morgonstund med slappa eftermiddagar vid poolen eller på någon stand och pass i vår informationskiok i stan.
 
Soluppgång på Zaga.
Kiosken i Koroni.
Våfflor på Versus.

Alla söta katter!
Guaya hade födelsedag<3

Vi hade utgrävningar av färdigkläckta bon och samlade in data.

Såg en massa sköldpaddsbäbisar<3

Hittade nya bon, som men då får döpa.

Liftade med diverse bilar hem till campet.

Gjorde en utflyckt till vattenfallen en bit bort.

Var med på utsläppningen av en tidigare skadad vuxen sköldpadda, men som tack vare räddningscentret i Athen nu var frisk.

Grävde ut bon som blivit översvännade av vågorna.

och sedan kom Jakob en vecka och vi chillade mest runt<3

Ruby cup.

Har investerat i en sådanhär liten greja:
Har haft den tre "mensar" (om an räknar som Clara Heny gör -och det gör man ju!). Trivs väldigt bra med den och tycker att Ruby Cup är ett bra alternativ för att man 1. Inte behöver bestämma storlek och 2. När man köper en kopp också ger en kopp till en flicka i Kenya, där kopparna förövrigt tillveras och ger arbetstillfällen. Winwin liksom!
 

RSS 2.0