länge sedan.

Jag tänker att jag ska skriva här. Men så känns det så banalt, men jag vill ju sprida mina tankar om saker och ting. Som hur fantastisk och underbar Sherlock är. Fulländat!
Hur denna video fick mig att gå från att inte vilja kalla mig för feminist till att överväga
att rösta på F! !
Att jag beslutat mig för att inte plugga nästa år, och kanske inte året efter det heller, utan först börja igen när jag verkligen vet vad jag vill göra med mitt liv. Först och främst ska jag åka till Grekland och rädda sköldpaddor med Archelon, en dröm jag haft sedan jag först kom i kontakt med dem i Koroni. Och nu ska jag dit, 6 veckor i tält -kommer bli galet bra. Jag missar valet, men det är smällar man får ta, man kan ju poströsta.
Efter det var jag inte, jag skulle vilja ta med IdaB runt världen, eller iaf. till Indonesien. Sedan hade vi det ju förfärigt trevligt på resan till alperna, La Maison du Bez, svenskägt och supermysigt -så dit skickar jag nog in en ansökan om arbeta över 2014/2015-säsongen, läskigt men kan nog bli kul. Fördriva tiden litet och bli grym på både skidor och snowboard!
Sedan kanske jag tar ett halvär på folkis i Malung, eller pluggat stadsplanering i Edinburgh, eller reser till Nya Zeeland med Jakob. Vi får se helt enkelt, bara testa på att inte plugga ett tag, och efter det är jag kanske redo att bli lärare, eller något annat!
 
Men just nu är det B-uppsats i Geografi som står på schemat. Källsortering är ämnet, 5000 ord 3,5 veckor. Jag ska göra en enkätundersökning, det har jag aldrig tidigare gjort... Men Geografi B känns pepp, ska åka 10 dagar till Gotland/Fårö i Maj. Och sedna ska jag göra Strasbourg farligt i början av April, försöka hinna häla på Isac i Oslo och en massa annat, våren blir nog bra. Nu har vi nyrenoverade förnster att titta ut igenom också!

RSS 2.0