Det kommer aldrig va över för mig.

Håkan kom ju ut med nytt i förra veckan. Jag tycker personligen att det är en ganska så spretig skiva. Två instrumentala låtar som inte hör ihop med något annat över huvud taget på skivan!? och några sissådärspår -vissa med starka textpartier, vissa med starka instrumentalpartier men inte straka som helhet. Men så finns det några riktigt riktigt bra! Pistol, När lycktorna tänds, Du kan gå din egen väg (där han stammar<3) och Valborg. De är främst bra att för det instrumentala är så bra, texterna tycker jag är för enformiga denna gång. Men imorgon kommer han til Uppsala och signerar skrivor, jag får pirr i magen bara av att tänka på det. Men det är ute i Gränby så får se omjag orkar pallra mig dit, känns surt för han kommer ju för engångs skull till en stad jag är i. Skulle vara så fint att se honom -på riktigt!

Aprilväder.

Det händer saker, jag var hemma över påsk, men först var jag gräsänka en vecka, då åt jag dregéägg och njöt av vädret. Skrev tenta som jag fick tillbara resultatet på idag -VG!!

Det var första april och ICA strömmen tykte att man behövde GPS för att hitta i butiken.

JAg fick änd´tligen med pojken ut till Gibraltar, vi tittade på havsörnarna,
de har haft 12 stycken boendes där i vår, vi såg 4 men coolt ändå!
Sedan lurade mor upp Jakob på hästen, det hela gick galant, han galoperade till och med.
Blir förhoppningsvis fler gånger<3

Helgen efter fick vi besök från Norrköping och såg Drivvedsfolket på Svandammshallarna<3

Senaste tiden har jag mest suttit och läst, har metodkurs nu inför B-uppsatsen. Tenta på fredag! Varannan dag har jag solat på ballkongen och varannan stängt in mig med snöstorm utanför..Aprilväder!

Böcker.

Ytterligare önskningar till födelsedagen är böcker:

Elsa Billgrens vintage

Jenny Hellströms mönterbok

Och nu när min teckenspråkskurs är över -lexikon och liknande.

DesignTorget.

Sprang in på DesignTorget i fredags mellan storstädning och tvättider och sprang på dessa kuliga saker.
Eller okej, kuligast är den första, hantlar gjorda av teblad (don´t ask me how) som man ska sätta vettenfyllda petflaskor på perfekt både för miljön och plånboken.

Sedan är jag ju litet kör i dessa, försöker hitta en bra krok att ha i hallen och
hänga väskan på, this is it -helst i gult<3
Sedan är ju dessa mortlar väldigt fina, även om en i kolmårdsmarmor känns mer geniunt.

Drt kan ju kanske nämnas att jag snart fyller år... dock har jag ju redan fått massa fina sportiga presenter av mor, springskor, träningstights, sportBH och gymhandskar. Men önska sig kan man ju alltid.

RSS 2.0