de 4 årstiderna/ 12 månaderna

igår när jag skulle gå och lägga mig märkte jag tat jag hade glömt att byta från december till januari i min "special-kalender"
jag har då en kalender, i form av 12 olika målningar av k. frykstrand, i en tavelram.
12 målningar ger en målning per månad. jag har alltså haft denna tavla sedan...ja så länge jag kan minnas
den och typ lite annat nostalgiskt måste jag ju defenetivt ta med mig när jag drar hemmifrån...

iaf. tillbaka till grejjen
när jag böt (bytte, jagvetjagvet)  till JANUARI igår då kände jag hur minnena kom tillbaka
tänk, senast jag böt (nu tänker jag säga böt...) till januari, ett år sedan rent teoretiskt sett, men det känns verkligen som en livstid.
hur kan ett år ha förändrat SÅ mycket
vet inte om jag sagt det förr, känns så, men allt jag är nu har i princip blivit under detta år, självklart finns det undantag men det mesta.
under detär året, 2008 har det hänt så extremt mkt, det mesta har med att jag började gymnasiet att göra, vistvist, men mkt hade också med älskade helene att göra, det gav verkligen något att ha en utbytesstudent här, även om det bara var för ett halvår så gav det mig så otroligt mkt.
folk säger alltid att det var så kul för henne att ha varit här, att hon har fåttut så mkt av det, vad folk inte tänker på är att jag fått ut Minst lika mkt. ok jag har inte lärt mig ett helt nytt språk, man jag har lärt mig att älska någon på yttligare ett sätt, och det är ju inte precis nån dålig grejj

jag har också hittat migsjälv på ett annat sätt, mkt har med musiken att göra, då min syster intoducerade mig för det som i princip är mitt musikliv nu, indie -pop och -rock<3
jag har också bestämt mig för att vara mig själv, ok det har jag faktist varit längre än ett år, men det går alltid att utöka sätten att vara sig själv på, för det är ju bara ensjälv som sätter begränsningarna ellerhur?

nu har jag äntligen lyckats få ut sportlovsorkesternoterna och har dessutom fått en relativt svår läxa i pianot så övaöva
och tala inte ens om detdär prover vi har på onsdag i kuhi^^

är ju helt körd på dessa pojkar (och flicka, på TRUMMOR<3)

F**nnuflagnarnagellacketigenmenpussiallafall


Kommentarer:

Min kommentar:

Jag heter:
Kom ihåg mig då...

Min mail:

Här bloggar jag:

Här komemr det, min kommentar:

RSS 2.0