La Maison du Bez.

Och nu har jag och Jakob precis fått veta att vi båda fått jobb på La Maison du Bez i vinter, är så jäkla glad att Jakob också sökte, allt annat känns just nu som en omöjligeht och delat äventyr är dubbelt äventyr<3 Så i början av december åker jag dit för att vara au pair åt Maia, hotelägarnes 5-åriga dotter. Känns sjukt läskigt då jag var inställd på att jobba inom hotelservicen, men jag tror att dethär blir minst lika bra. Och det varkar som vi får bo på hotelet, äta hotelfrukost och galet god middag. Kan inte bli bättre. Stannar tills slutet av April. Kom också tillslut in på en distanskurs i franska från Dalarnas univeritet så nu ska här övas franska, och förhoppningsvis vikarieras litet om de vill ha mig.
Lovade mig själv att jag skulle köpa ordentliga vinterkängor (som inet är för stroa, j*vla Dr.Martens som inte har stl. 40!). Så nu är dessa påväg hem till mig:
Och så har min mobil gett upp för sist gången, så snart har jag förhoppningsvis denna skönhet i mn hand, med några finfina mobilskal:

Kommentarer:

Min kommentar:

Jag heter:
Kom ihåg mig då...

Min mail:

Här bloggar jag:

Här komemr det, min kommentar:

RSS 2.0